Across the Universe!

omg life's good people. ar skit trott sa ska bara gora en uppdatering om att jag lever, men men! dagen spenderas under filten i soffan och kollar pa filmer med J, igar var vi pa en "hangout" kan man saga. och det var jatet kul! och en kille lagade pannkakor mitt i natten, maste saga, amerikanska pannkakor slar allt! nam nam!!!
nu ska jag se e till film och sen springa! bla ha blaha blaha!

Uppe med tuppen!

Nu ar klockan 5.25 p.m (lite rim dar...) och jag har varit  uppe en  stund i understallet och druckit te! Ska ut pa en morgon promenad med ipoden i hogsta hugg. Hoppas pa att inte bryta nagra ben eller bli pakord, men kanner att oddsen ar goda!

Insag nar jag vaknade att natt var fel, for jag hade sa himla ont i nacken, och jag har ju borjat slippa nacksmartan nu.. speciellt eftersom jag var hos chiropraktorn senast i fredags.. men da insag jag att jag glomt stretcha nacken igar pa gymmet, vilket jag alltid gor, sa tanka sig vad det kan gora mycket.
Jaja, kylan vantar! Ha en san himla bra dag, for det tanker jag ha! :)


Happy Valentines Day people!

Sitter i skrivande stund med datorn i knät på sängen, rummet nästan färdigstädat och håret färgat (samma rödbruna nyans, men man måste ju fixa rötterna då och då)
Min alla<3ns dag har väl inte varit så speciellt romantisk.. Har ju annars som tradition att baka alla hjärtansdag tårta med Kalle, och se på film, men idag har vi brutit traditionerna;)
Min helg: I fredags efter skolan var det tänkt att va ett möte med 24hours theatre, som jag och Marisa så klart kände oss tvungna att attend,, var dock inte direkt nått möte, men vi fick förklarat för oss vad det var iaf. Helgen om två veckor ska det nog vara 24 timmars teater, man är i olika grupper, några är writers, några är directors och några är actors.. och på 24 timmar sätter man ihop en teater helt enkelt! Vi skrev upp oss såklart!
Men eftersom det gick så fort med "mötet" var vi tvungna att vänta på skjuts, så vi gick till the choir room där rehersals var i full gång för musikalen (vi var inte i dom scenerna) men vi träffade Maddie som också väntade på skjuts och hade kul med henne och killarna som repade!
Sedan kom Jeff och hämtade mig och släppte av mig hos chiropraktorn, gud vad receptionisten pratar med mig! En appointment som vanligtvis tar 10 min tog seriöst en halvtimme för att hon inte kunde shut up! haha. Och man vill ju inte bråka med dom som ahr kontroll över ens kropp, så att säga;)
Sen gick jag (gång avstånd WOW!) till the tanning place och solade en stund. Det är verkligen inte gång avstånd till nått här annars, och du kan inte hitta några som helst vad-dom-nu-heter-som-du-går-på-vid-sidan-väge-så-du-inte-blir-påkörd och det är jätteirriterande faktiskt. Kan aldrig liksom ta mig nånstans själv och när jag ska ta en promenad måste jag gå till grannskap (a-la desperate housewifes) som vi bor granne med och gå ca 5 varv för att få en timmes promenad... och det är läskigt att gå dit på morgonen när det är mörkt, med alla bilar. jaja allt kan ju faktiskt inte vara perfekt, så är det ju bara!
Sen skulle jag på gymmet med Marisa men vi var båda för trötta och lata, och det visade sig att jag ksulle få ha huset fö.r mig själv för några timmar och det ville jag verkligen utnyttja för det är alltid nån hemma annars, och ja, to be honest, jag trivs att vara ensam. Kommer nog inte ha så jobbigt med det när jag flyttar hemifrån. (ja pappa, mamma och göran jag kommer såklart sakna er.....:P)
Sen kollade jag på Sherlock holmes, TOKBRA FILM! Jude law och vad han nu heter som spelar Holmes har sån bra kemi ihop och det är jätte bra konversation, snabb och rolig. Dock var detta den första film jag haft problem med att förstå utan undertext (sen i början) för dom pratade så fort och lågt, men det var okej ändå.

Lördagen börjades med två timmars workout på gymmet innan frukost, sprang 5 km (på väldigt dålig tid som jag inte tänker nämna förns jag förbättrat den avsevärt:P) och sen styrketräning oh stretching. stretchar rejält nu för tiden, dels för att det ska bli lättare att träna, slippa träningsverk, men också för det är skänt att bli vig, och jag har som mål att gå ner i spagat hihi. Ganska kul för en fotbolls tjej men har kommit oerhört långt nu på kort tid så jag tror jag kanske kan fixa det.
Sen kom Marisa och bakade semlor med mig och jag är så stolt! Dom smakade exakt som semlorna jag köper på märtas hemma, och dom blev inte totalt jätte fula! haha. Så vi hade luite semlefika med mjölk till filmen "the stepfather"och åt hamburgers (jeff gör seriöst världens godaste hamburgare, han gör dom själv..) till middag, men vi hann inte kolla klart på fimen så jag vet itne hur den slutar (?!)..  för sen hade jag bestämt med Korey och Sandra och Ali att se filmen Valentines Day, och den  var SÅ SJUKT JÄVLA ROLIG. önskar jag kunde berätta saker men grejen är att den har såna där överaskningar som gör det roligt, bara för att det var oväntat, så jag kan inte avslöja något utan att få dåligt samvete för att förstöra film glädjen för er;)

Sen idag, alla hjärtans dag. Kunde ha varit vilken dag som helst, var på gymmet i två timmar (ran 6 miles, vilket är lite under en mil tror jag? ) och efteråt har jag färgat håret som sagt, städat, ska skriva lite läxor, kyckling till middag (yes! Jeff är den ultimata kocken)
Men jag har fått civilisationens bästa alla hjärtans dag (gud vad jobbigt att skriva det hela tiden) present! Fick ett brev från "Moster Lena" m. fam med ett gulligt kort och fick veta vad summan jag bloggade om förut var till... DETROIT RED WINGS HOCKEY TICKETS!!! så jag och jenna ska boka biljetter när hon kommer hem och jag är sååååå excited! stooooort tack!! <3333
Och mamma skrev en jätte gullig och fin dikt PÅ ENGELSKA (BRAVO) till mig som jag blev jätteglad över!
Annars är det väl inte så mycket nytt. åh just ja, kommentarer.



åååååååå maaaaj gaad maste bara inflika att shit! jag trodde just jag raderat allt! råkade trycka bakåt knappen eller nått och hela sidan försvann!!!! jag deppade ihop i två hela sekunder innan jag insåg att det fanns kvar när jag tröck framåt.... puh. annars hade jag fan gått ut i skogen och strypt en ekorre (vilket beskriver hur deppad jag hade blivit för jag är faktiskt en djurvän. )
iaf. kommentarer.



nä. trött. tar kommentarena på nästa inlägg istället.
kram hej! ha en bra natt! (since it's like 2.00 for u guys..)
bye!

~Back to Broadway~

Julia: Vilken utbytesstudentorginisation är det du åker med? STS, EF, Rotary eller någon annan? :)
Jag akte med organisationen Explorius! Kan inte saga annat an att jag ar jatte nojd med Exlorius, dom tar itne sa otroligt manga studenter sa jag kande mig mer som en person an ett kundnummer dar. Alltid nar jag mailade eller ringde sa visste jag vilka jag rpatade med och dom har varit duktiga pa att svara! Jag fick familj snabbt och den passade mig perfekt! Jag var aven en av tre som fick ett stipendium [pa 5000 kronor, men iar har sdom startad med att ma nkan vinna stipendium pa hela resan! kanns lite bittert for mig haha, men tipsar om det! och dom har aven borjat samarbeta med nan organisation och skanka pengar till afrika! www.explorius.se  !!

Anonym: snöoväder på gång?
Nastan sa, men dom har inge bra snoutrustning har eller na stadning av vagarna, sa dom ar lite overdrivna... :P

Mamma: Love u always mammas ♥ - haha klart jag kommer va som ett plåster på dig när ja blir gammal... Ja får bo hos dig då; o du har väl en stor villa med betjänter som passar upp på din gamla mor höhö

Haha, skämt åsido - man gör så gott man kan vettu. Du är ju de bästa ja har. Kom alltid ihåg de! Hoppas jag får finnas till för dig ALLTID! Vill bara krama o hålla om dig nu, de va ju såå länge sen

Swing dance låter ju jättekul - hoppas du kommer iväg en annan dag... Puss o kram!

Haha kram mamma! <3

Lena: Hi hi nu blev du nyfiken va, över hemlisen?! Igår var vi på bio och såg en ny svensk film "Farsan" av samma regissör som Jalla jalla och Kopps. Den var helmysig! Kram <3
Ja verkligen, snart sa! Om jag inte fatt brevet far du maila pa sondag! :) Ah later som en film jag far ta och se i sommar! Kram pa dig! <3

Ann-Sofie: Vilken härlig utmaning du är ute på... Jag hoppas verkligen att du lyckas bra "over there"... Ha en underbar tid i USA...
Ja det kan man verkligen saga! Men tack sa mycket, det har jag:)

Kokken: Skickar en bild från snökaoset i mailen till dig
Tack :P

Pappa: Det är faktiskt extrem vinter här i Sverige. Det har inte varit så mycket snö sen 70-80 talet. Vi fick till och med brev från hyresvärden att vi måste skotta balkongerna. Sådäså! Kram(:
Ja har hort det! Tokigt! Ar det roligt eller jobbigt? Typiskt att det ska handa grejer nar jag ar har.. men jag slipper ju skotta iaf ;)

Julia: Inglourious Basterds är GRYM!!! Jag älskar den:P
fast det vet du ju redan just ja haha:P
Jag vill också ta en promenad för det är superduper fint väder, tusen meter snö och strålande solsken! Men jag är hemma och är sjuk:( typ som du då!
Längtar till sommaren!<3
Undrar vilken Julia det har ar hihi! Ja den var verkligen bra! vi far val promenera i sommar da! :) Men vilken Julia? alltsa vilken vav dom jag kanner lol

Anonym: Såg på tv att östkusten har problem med snö, hur är det hos er.
HA en bra dag
Nej har ar det lugnt nu! Tack du med!

Sen tror jag att jag besvarat dmo andra kommentarerna! Sa kul nar ni kommenterar, fortsatt emd det:) Men skriv garna efternamn, eller iaf forsta bokstaven om ni inte vill skriva namnet pa internet.. men jag behover inte skriva ditt hela namn i svaret! :P bara sa svart att svara nar jag inte vet vem jag pratar med hihi:P


Igar hade vi "back to Broadway" forestallning med nagra latar ur var musikal fast stjarnan var Todd fran Broadway! Det var valdigt lyckat! dock var Jeff den enda som kom for mig.. Jenna akte till en skola i norra michigan och halsa pa sin pojkvan och kompisar och kelly kunde tydligen inte komma oc hkolla for hon var orolig.. men men, jeff tog lite bilder jag ska lagg aupp!

Sen forra veckan hade vi variety show har, talangshow! gud sa coolt vilka talanger!

och pa min choir class idag kom "the Aces" (essen) in och sjong. dom ar en kor grupp pa skolan som ar hur grymma som helst! inte tontigt heller utan pa ett coolt satt, vet inte hur ja ska forklara.. en av dom ar assnygg ocksa gah! dom sjong karlekssanger for oss for alla hjartans dag och vi smalte nastan......

idag har jag ingen musikal traning men ska pa ett mote om nan teater/film grej som hander nasta helg sa far veta lite mer om det efter skolan.. sen ska jag och Marisapa gymmet! yay! imorrn ska vi forsoka baka semlor om ja far tag pa ingridienser (nagon utbytesstudent som vt vad man anvande rsom jast?) ... sen pa kvallen ska jag pa bio med lite fotbollstjejer och nagra killar,, valentines day SOO PUMPED! tror den ar skitbra!

laser foresten en riktigt bra bok just nu, snart utlast.. 19 minutes av Jodi Piccoult las hennes bocker pronto!!! :)

Annars kanner jag mest att livet ar bra, roliga grejer hander runt om mig som jag passar pa att uppleva, och ja, jag blir jatteglad over era kommentarer sa jag vet att folk laser min blogg! kram och ha en bra dag!

Energized!

bra bra bra dag! klev upp 5 och tog en timmes promenad ute i vinter vadret, brot nastan benet 5 ggr men annars bra! sen in ochduscha, ata od frukost, dricka te och mysa och sen ivag itll skolan. var sa full av energi hela dagen! skulle pa swing dancing idag men det blev installt sa ska dit nasta vecka ist tror jag, nat somi manga gor har!! Yay! och nu kan jag inte aka pa gymmet for det ar snoovader.. :(

och tack for kommentarerna men kan ni skriva efternamn med? :) for jag har manga vanner med samma fornamn:P

till middag vankas pizza burgers.. omg sa himla gott! Nu ska jag skriva en engelska "paper" pa en bok jag last for vad som kanns som tusen ar sen men far improvisera ihop natt. har snoat helt galet mycket idag sa det kan bli en snowday imorrn.. formodligen inte i narheten sa myckjet sno som ni har, men man har inga vinterdack har, man grusar inte vagarna, och vi bor ju i USA dar allt ska ar drama drama! men vi tackar inte nej till en ledig onsdag nej nej;)

Kram pa er!

Love u, always

Klockan ar 05.05 a.m, huset ar dodstyst och jag insag just att jag har varldens basta mamma! Basta basta basta!
 Saknar dig, men inte sa det ar jobbigt nu, for du ar sa otroligt stottande och forstar mig och nu kanns det bara bra for jag vet att du ar dar for mig!
sa antar att jag kommer masta ta hand om dig nar du blir gammal nu da ;) (jag och hampus hade ju andra planer for dig och Goran.... men men:P)

Love u always mamma.


A lesson for all employees who work with rude customers!

Hittade detta pa internet och maste bara visa det!

An award should go to the Virgin Airlines gate attendant in Sydney for being customer focused, while making her point when confronted with a passenger who probably deserved to fly as cargo.

A crowded Virgin flight was cancelled after one of their planes had been withdrawn from service. A single attendant was re-booking a long line of inconvenienced travellers.

Suddenly an angry passenger pushed his way to the desk. He slapped his ticket down on the counter and said, I HAVE to be on this flight and it HAS to be NOW".

The attendant replied, "I'm sorry sir. I'll be happy to try to help you, but I've got to help these people first, and I'm sure we'll be able to work something out."

The passenger was unimpressed. He asked loudly, so that the passengers behind him could hear, "DO YOU HAVE ANY IDEA WHO I AM?"

Without hesitating, the attendant smiled and grabbed her public address microphone: "May I have your attention please, may I have your attention please," her voice heard clearly throughout the terminal.

"We have a passenger here at Gate14 WHO DOES NOT KNOW WHO HE IS. If anyone can help him find his identity, please come to Gate 14."

With the folks behind him in line laughing hysterically, the man glared at the Virgin attendant, gritted his teeth and said, "F... You!"

Without flinching she smiled and said, "I'm sorry, sir, but you'll have to get in line for that too."


How do you measure, measure a year?

Five hundred twentyfive thousand six hundred minutes
Five hundred twentyfive thousands moments so dear

Five hundred twentyfive thousand six hundred minutes
How do you measure,
measure a year?

En del av songen "seasons of Love" fran musikalen "Rent". den har sangen bla framfor vi pa torsdag pa "back to broadway"koncerten! Otroligt bra text!

Sitter nu och ar sa otroligt nyfiken... Kissar nastan pa mig, sa nyfiken ar jag!
Anledningen? Nar jag loggade in pa skoldatorn under my 4th hour, business 2, gar jag som vanligt forst in pa min mail inna n jag borjar jobba. I inkorgen hittar jag ett meddelande (fran facebook, men den sidan ar ju blockad har sa jag laser dem genom hotmail) fran Lena, mitt ex's mamma.  och bara anda sa kanns det fel att refer to henne som Kalles mamma. Hon ar mer som en extra-mamma, eller en moster. Moster Lena! :)

I alla fall, sa skrev hon att hon satt in en summa pengar pa mitt konto som ar oronmarkt, och att jag far veta till vad i ett brev som hon postat... som jag tidigast far pa sondag! oh my. Lena! Ser iallafall verkligen fram emot det brevet! Gah!

Annars sa var lordagskvallen kanon bra.. har jag bloggat om det? Nej tror inte det... vi var massa tjejer hos Megan och nagra killar och hade jatte kul, och bada bubbel badkar och grejer. sen igar var jag och sag Dear John pa bio med Dela och Marisa, och jag blev valdigt besviken.. men forst nar vi var pavag till salongen sa sa biljett rivar killen att vi gatt till fel sida av bion, haha, men jag sa "no no we just wanted to come and say hi to you! Hi." haha.
men hela filmen knude jag inte hindra mig fran att komma med dumma kommentarer och marisa och dela were cracking up.. och en kvinna, runt 45, bredvid marissa waas BALLING. hon satt med sin skarf och torka sig i ansiktet for hon grina sa mycket haha.. nar det inte ens var sorgligt.. men huvudsaken med filmen var dock Channing Tatum for han ar saaaa het ooh my.

Pa onsdag vantas snostorm sa da hoppas vi alla pa en snow day yaay.
Foresten sa har jag hort om allt snokaos ni har  dar hemma... forst var jag like "oh geez, vad mycket sno, omg.." men nu ar jag sa trott pa att alla pratar om de haha, i varje mail eller skype samtal eller natt sa pratar ni svenskar om snon..:) Har har vi sno men det ar inge speciellt just nu, bara bra som de ska va! :)
Hoppas ni inte snoar in och har day after tomorrow-problem.. lycka till och hang in there ni stackars arma sjalar! :P

Vill bara saga att om det ar nan dar hemma so mkanner att jag inte saknar dig eller att jag inte vill halla kontakten sa ar det verklgien inte sa.. det ar bara svart detta med tva liv, och att ha tid och ork att maila om allt liksom, vissa grejer ar jobbiga att skriva om, och ibland glommer man bort sig, helt enkelt for tidsbrist -inte for att jag glommer bort dig! Ska battra mig :)

Nu ska jag gora natt annat. Kram!

Miss Sweden 2010!!!

uch min rumpa gör så ont haha. varför kan det aldrig få vara lugnt? :P hatar trappor.
just nu sitter jag i sängen, kl är kvart över tolv en lördags eftermiddag. just målat naglarna och före det mest tagit det lugnt. ätit frukost, fifflat med photoshop och läst. igår var en pissig dag, kände mig jätte dålig, trött och ont i huvudet och allmänt döende. Sov hela choir haha. så jag hyrde lite filmer och hade en mysig filmkväll, dock ble jag enormt besviken av filmen "fighting" med channing tatum, som som alla vet är otroligt snygg, men det var tråkigt nog allt filmen hade att bjuda på. dålig plot, dåliga skådespelare, dåliga fightscener, dålig musik, dåligt manus. men jag såg även inglorious basterds och den var JÄTTEBRA! se den! ångrade dock att jag såg den ensam för den var lite äcklig stundvis haha, så då fick ja blunda ;) (ex. skar av skalpen på nazister)
såg även he's just not into u, eller nått sånt, och bradley cooper (the hangover) var snygg som vanligt men annars så somnade jag faktiskt till den haha.
i veckan hade vi ju broadway grejen som jag pratade om, och det var roligt! vi ska perform nästa vecka. låten vi lärde oss var en kärlekslåt från "rent" så the directors fråga oss om olika sorters kärlek, och alla vanliga kom upp såklart, som pojkvän/flickvän, bästa vän, familj etc, men jag sa "love for ur country" och KP, teater directorn på skolan utbrister AMEN to that och går och high fivar mig, tod the broadway guy säger nånting med miss Sweden 2010 och alla apploderar och ropar whoo sweden! haha. även tidigare när kp fick veta att jag var i musikalen så high fivade hon mig.. och grejen är att hon är inte en person som gör sånt.. :P jaja det var kul iaf!
imorrn ska jag nog åka till the mall med marisa och dela och sen se filmen dear john! yaaaay.
föresten två saker som jag älskar: special K flingor med mjölk (jag vet!!) och cinnamon muffins..... det senaste är något av ett beroende som jag kämpar med... ;)
måste städa rummet... iiuuu...
sen debaterar jag med mig själv om jag ska gå på gymmet eller ta en långpromenad... för har läst massa på internet och det verkar som om de är bättre med långpromenader för att bränna fett?? hm, tycker sånt däär är så jobbigt att veta, men springbreak is coming up och man vill ju känna sig snygg och smal haha.
kram.

Even if the sky is falling down..

Kajsa: Men gud vad du verkar göra illa dig hela tiden ;) fast det verkar ändå helt grymt där borta, du fattar inte hur avudnsjuk jag blir när jag läser!!
haha jag vet, jag ar sa jakla klantig :P hihi ja det ar bra nu! :)

Pappa: Tråkigt med olyckan, men kul att dina teaterframgångar fortsätter. Hoppas det blir bättre där hemma! Och när du sedan åker hem kommer det att bli kanon!Kram
Ja men men sant som hander! Tack tack kram!

Kokken: JA lycka till med träningen och hoppas du fick lära dig mycket av honom
Ja detvar sa intressant och roligt!



Sadarja! Rehersals igar var jatte roligt! Och hm jag vet seriost inte om jag bloggade igar kvall... men om jag inte gjorde det, sa var det iaf asbra och kommer bli skitcoolt!
sen idag efter rehersals (om jag far for vardparonen) sa kommer jag ga pa en workshop med samma kille, han fran broadway (Todd Zamarripa eller nat) och nan teater kille och dom ska lara ut ett nummer fran den kanda musikalen rent som vi ska perform nasta torsdag! Im excited!
Gillar hur jag gor sana har saker fast jag inte har sarskilt bra sangrost.. men det betyder inte att man inte kan gora sitt basta, hahahh klish'e nagon?

Har gjort ett budget spreadsheet for varat business nu, och vantar mest pa att klockan ska ringa! nasta lektion ar contemporary Lit, men jag har inga nya bocker sa maste lasa twilight igen, lanade den fran skolans bibliotek for jag orkade inte leta haha. Efter lunch at vi popcorn! Som dom saljer for 75 cents i cafetrian:P


Sen ar jag sa huimla otroligt ledsen for en grej jag inte vet om jag ska skriva om men som jag inte verkar kunna paverka! Men du som kan forstar nog vad jag menar, och snalla, fixa det har :'(



hm hm hm.. vet inge emr att skriva. puss och kram! Hej!

I've got the gift of one liners and you've got the curse of curves

Titeln är från låten Curve of curves by Cute is what we aim for!
Faaaaan igår alltså! Kommer hem från skolan och ska gå ner till mitt rum med skor, jacka ryggsäck och allt jag inte år ha nån annanstans.. När jag tappar fotfästet i trappen och tumlar ner och flyger rakt in i tegelväggen och en stenhyllkant och slår rygg och rumpa... damn vad ont det gjorde! Men samtidigt så var det ju tur i oturen att jag inte gjorde illa mig värre!

Idag var jag med om en cool grej! Jag hoppas först att alla vet vad broadway är? Praktiskt taget så långt man kan komma i teater och musikal väg.. Iallafall så är det en kille/man som gick på Jenison High school här i närheten som har varit med och spelat i musikalen Les Misérable som vi sätter upp nu, i många år! Och han var med idag på vår rehersal och lärde oss den riktiga stagingen, alltså koreografin och sånt som DOM GJORDE! Och jag, jag har ju inga solon (vilket jag är glad för haha) men jag fick ändå en "roll" och inte bara att stå i en klunga och sjunga! (no pun intended) yaay! Fatta vad coolt det är att bli lärd av en broadway stjärna. Undrar hur allt alltid händer runt mig? Väldigt roligt i alla fall.

I övrigt så är det väl hyffsat.. Alltså har skitkul med kompisar men det känns inte riktigt bra här "hemma". Men ska försöka se om det blir bättre innan jag klagar..
Ooh! Jag klippte håret igår! Så nöjd! Gå in på min facebook så får ni se bilder från idag som Ashley lagt upp!
och varje gång jag hör "u spinn my head right round, right round.." så tänker jag på fester och grejs i hudik, med "gänget" och saknar saknar saknar:) Så vi måste lyssna på den i sommar! Och även Svenne Banan, en gammal klassiker!
heeej

I didn't know they gave out rings at the holocaust??

Svar pa kommentarer!

Pappa: Hoppas verkligen att det löser sig med ryggen. Kram!
Tack det ar redan battre!

Ingela: Åh jag älskar Audrey Hepburn!! Hoppas ni får supermysigt :)
Vi sag aldrig filmen :( Men vi hade verklgien mysigt och roligt!! Tack:)

Lena: Fint blomfoto! Vem har skrivit den fina dikten i förra inlägget? Jag har faktiskt sagt att du har fin hy men tur att fler upprepar det, så du lyssnar! ;-)
Blir så ledsen när jag läser om kiropraktorn, han är "godkänd" hoppas jag, alltså diplomerad? Hur känns ryggen nu? Kram <3
Tack jag tog det i sommras, ute i Mellanbyn! Det ar en sang! Kmr inte ihag av vem just nu, nastan sa de va Bob Marley.. Ska undersoka saken.. ;) hihi ja men det kan ju du saga bara for att vara snall a:) Gick faktiskt tre dagar utan smink:) Jo, han ar jattebra annars, men det dar var ett misstag.. Ryggen ar faktiskt ratt bra!

Mamma: Åhh gumman, håller med Lena... Har nån koll på vare e för "benknäckare" du går till? Å du har väl alltid haft bra hy, tycker ja. Tjejkväll alltid mysigt - pyamasparty kanske? Love u allways ♥
Hihi.. jo han ar bra! jaja jag tycker inte det men ar lite solbrand nu (bra alltsa) sa den ar fin nu:) Jepp pyamas sleepover.. gud hade sa mysigt:) LOVE U always!

Kokken: Hurra för gamla klassiska film.
Sitt och njut med dem
Jepp jepp! :)


Sadar ja! Blir sa glad av kommentarer! Livet just nu ar bra bra bra! Nu ar det liksom inte sa at jag har heml;angtan, eller, jag ser fram emot att komma hem och traffa alla, men samtidigt sa trivs jag jatte rba har och har roligt! Helgen var underbar! Pa lordag hade vi rehersals (var pa gymmet fore) och jag fick en ny scen! For vi hade vals (dansen) auditions och det var typ fem par (vi ar 70 pers) som skulle dansa vals i en brollops scen och jag har aldrig dansat vals forut men det visade sig att jag var bra sa jag ska va med i den! yay! sa jag kmr fa ha en fin puffig klanning a l'a 1600 tal :D

Sen foljde Marisa, Maddie och Dela med hem och vi at, gjorde filmer, tittade pa filmer, myste, gjorde improv och massa mer resten av dan/kvallen/natten och hade himla kul! Love 'em. Sen [pa morgonen fick vi god frukost, bacon pancakes, muffins, fruit, sant dar nam nam.
Sen var jag och marisa pa gymmet och sen simma!

idag har vi forsta rehersals for dead man walking yay!

Hej!


RSS 2.0