"Oops.. I dislocated ur rib..."

haha stimpa jag skrattade högt när jag läste din kommentar om "mina chips" hahahaha XD sommarn blir grym,med våran sena fejk-midsommar:D

Tack alla ni som kommenterar love it! :)

Just nu sitter jag och ska tvinga mig att göra läxor.. har blivit så dålig på de på slutet, alltså senaste veckan.. gör ju så mycket annat:P
Idag blev jag sjukt deppad på min kiropraktor när han bestämde sig för att prova en ny grej och drog mitt huvud på ett sätt som "dislocated" mina revben oc hannat piss i hela ryggen och nacek nså det gjorde så ont att jag fick hålla tillbaka tårarna, men mest för att jag var så arg.. och det var itne meningen att det skulle göra ont tydligen! och jag var påväg till gymmet och skulle även simma efter. istället fick ja ligga i soffan med is, och även i badkaret med iskallt vatten förvar så svårt att isa hela ryggen oc hnacke... men kan ju vara bra att ha en dags paus från gymmet med, men ändå. Ska dig igen på fredag (går tre dar i veckan) så håll tummarna för att revbenen får stanna kvar där dom ska =)
Har blivit jätte bra kompis med två tjejer som har kör, musikal och play med mig, Marisa och Della, love 'em! I helgen var vi och några till på bio om ja inte nämnt det, NINE, var inte så bra,,,, men vi hade kul ändå! och Marisa har följt med mig på gymmet flera dagar nu.. På lördag har vi rehersals på dan, sen ska dom och kankse nån mer komma hit på sleepovaah:) Vi ska kolla på gamla svartvita filmer med Audrey Hepburn och Marolyn Monroe, äta Ben and Jerrys och skvallra! Låter det inte så amerikanskt?! :D
Annars känner jag mig jätte bra! Hade ju gått upp i vikt sen jag kom hit, trots att jag spelat fotboll, men maten här är annorlunda även om inte min värdfamilj är junkfood monsters haha,, iaf så har ja börjat komma tillbaks lite i form nu igen :) har ju bara tränat regelbundet i två veckor på gymmet men går nästan varje dag och det känns väldigt bra!
Idag gick jag till skolan helt utan smink! Kände mig så bra att kunna göra de, för annars känner jag att jag har så ful hy, men har tydligen inte det! Fick även massa komplimanger så nu ska jag vara utan smink oftare! :) Kändes liksom skönt att inte bry sig!
Ja, det får bli ett kort inlägg idag. Kan tillägga att det är så kul att prata med er på facebook och skype och msn, ni vet vilka ni är! även om det inte är ofta, eller er jag pratar med varje vecka, så är det jätte kul att höra om era liv eller bara småprata!
Och för att skriva om dåliga saker så är de massa krångel med min bankdosa och det gör mig väldigt nervös! men kan uppdatera om det, men tänkte att det kan ju vara kul för er att höra om skit grejer med ;D
Många kramar för -haha, från menar jag, svenska är svårt!- från USA!
Känner på mig att det bara blir bättre och bättre nu... Och sommaren
kommer även den bli grym!
Haha hela dan har jag gått och önskat att nån skulle butta enr mig för trappen eller nått så jag skulle måsta åka hem för jag var så sjukligt trött och bara somna på lektionerna, men nu när ja borde vara ännu tröttare är jag så himla positiv! Tror det beror på Stimpa's kommentar, kram till Stina!!! ;P

Sometimes I lay under the moon

sometimes I lay
under the moon
and thank God I'm breathing
then I pray
don't take me soon
cause I am here for a reason
sometimes in my tears I drown
but I never let it get me down
so when negativity surrounds
I know some day it'll all turn around




Pappa, ja, jag ater valdigt nyttigt! En konstig sak till ar att jag alskar sallad, alltsa lettuce! jag igllade itne det forut, bara tomat och gurka. sa mycket mer jag gillar nu foresten!


Nu sitter jag har i pyamasen, klockar ar bara tio i tio och det ar fredag sa jag kunde gjort antt "roligare" men jag kanner faktiskt for att chilla m.m. ikvall. Nar jag berattar om min dag forstar ni varfor ;)


Kl ringde 3.45 p.m, i morse alltsa, och 4.15 var jag uppe. Gjordew mig irodning, lockade haret... och skulle anvanda harsprayen men jag anvander den anastan aldrig sa spray halet hade blivit fult med torkat spray, sa jag skulle klosa bort det med pincetten... och lyckas kora in den i tummen! alltsa, hart och djupt! hur otur kan man ha alltsa? :P plus att det blodde somfan sa jag var tvungen astt springa upp och fixa plaster. (har typ anvant upp plaster foradet..) 5.15 kmr Alina och Kelsey (efter lit e virrande) och hamtar img oc hvi beger oss hungriga till IHOP. Vio bestaller dricka och nar jag far in mitt te (aen gang tedrickare, alltid tedrickare) och haller pa och fixa med socker och grejer... nar kelsey och alina kollar konsigt p mig och fragar ' why are u putting salt in your tea?!?" hur ofta ser man peppar och socker i dom dar grejerna?? idiot. fick nytt te iaf. Pannkakorna och omeletten (cheese and ham) var underbara saklart! Kom till skolan en timme uinnan och gjorde en skal! pa pottery! Och nar min larare ser den blir hon helt crazy, omg emelie! everyone look! hon freaked out over att den var sa bra haha och jag har ju precis borjat! Sa det var kul kul :)
Vi hade iaf halv dag idag sa alla lektioner var forkortade till typ en halvtimme sa gjorde inget nyttigt pa hela skoldan:) nar vi vid elva tiden gick ner till choir rummen serverades det subway for oss i musikalen nar alla andr agick hem, oc hsen hade vi traning till tre.


Jag "fick en roll" idag yaaay sa himla kul, jag berattar mer se nfor ar sa trott pa det har javla tangentbordet!:P


efter traningen (som var sjuuuukt kul!!!!) akte jag itll kiropraktorn, fixade rygg, nacke och svanskota, och skvallrade med receptionisten. Hon fragade en massa och ar jatte trevlig, och sa "You are so beutiful! I asked dr. Mikilack (my doctor) 'doesn't emelie have the most beutiful eyes? bla blab bla hjahha, och det vra seriost tredje eller fjarde ggn idag jag fick komplimanger for mina ogon! och fick formdodligen 30  kommentarer om mina klader, eller om att jag bara ar vacker, eller om att jag har perfekt hy, bla bla bla. vad jag menar mwed att beratta detta ar, forutom att det kanns sa bra att hora, INGEN JANTELAG! Och det ar sa hilma skont! Jag ger ju sjalv alltid komplimanger nar ja gillar natt med nan , men man ser inte de sa ofta i sverige, lilla javla landet lagom..


efter kiropraktorn var jag och solade, sen akte vi pa target (affar) och kopte tlite traningsklader oc hstrumpor och saker, och sen var jag pa gymmet i tva timmar! Gud sa skont det ar atrt gymma varje dag! Doclk somnade jag i solariumet, sa trodde inte jag skulle klara mig till gymmet, men fick lite extra energi fran nanstans i slutandan!
Nu har jag duschat och kanner mig valdigt bra i kroppen! Ska kanske mumsa pa lite flingor och mjolk.. okej det later sakert konstigt, och jag har alltid HATAT flingor med mjolk.. men pa julllovet provade jag detr och nu gillar jag det mycket! sa frasht pa natt satt! Kan lisata alla grejer jag lart mig ata sen haha.



grymt ful bild pa mig men vem bryr sig? Jag mar sa bra sa nog kan jag bjuda pa detta ultra smile!
(bilden ar fran nana's and poppie's, jeff's mamma och pappa, i minnesota pa jul)

The roof,.. the roof.. the roof is on fire!

Pappa! Haha ja, gor det! Nar jag kommer hem ska jag gora amerikanska pannkakor at dig! :)
Mamma: Haha ja, eller alltsa, det ar fortfarande nagot sjukt svart att ta mig upp, men jag forsoker att ha jattelang tid pa mig pa mornarna, att bara sitta och dricka te och lasa eller sant, hhihi, for kanner attt hela dan blir battre da! Har blivit otoligt mogen och konstig hahaha!


Det var sva pa mina tva kommentarer! Ni ar guld varda!
Nyss hemkommen fran gymmet, blev tva timmar idag istallet for en, ska forsoka fortsatta sa! Fan vad jag alskar att trana! Sitter med is nu, for markt att det halper om jag isar rygg och nacke efter traning sa mar jabattre dan efter.

Idag nar vi satt i bibliioteket 5th hour och laste bocker kande jag mig hungrig och bestamde mig for att ta upp min banan ur ryggan och mumsa pa. Nam namn tankte jag. Kladd kladd blev det! Fy fan den var hel t mosad, och da menar jag inte lite halv osad, utan som att nagon riktigt anstrangt sig for att mosa en banan, sen tankt att na, jag har ju tid over sa jag mosar lite till!
Den var i samma fack som min planbok och planner (kalender) var i sa nu ar d et banangeggiggt (ja, joseph, det ar 4 g'n i geggigt och det ar jatte coolt) . sa jag gick till badrummet och tog god tid pa mig att tvtatta ur ryggan, och nar jag for sista gangen gar in i ertt toabas for att hamta mer papper ser jag ett chicita banana klister marke hahaha, im like "is this supposed to be funny?!" haha.
sen hade vi musikal traning och det var sa roligt! alskkkkssaarrr!  nu maste jag duscha. och ata mat, grillat kycklignbrost, fy fan vad gott!
och kan j uberatta att mitt prov "went down in flames" haha. men men det skiter jag i! :D (jag far j u skylla mig sjalv som inte plugga)

I ovrigt sa langtar jag till sommarn da ajgf far traffa mina underbara vanner igen,m ni ar sa fantastiska som hor av er! Ni vet vilka ni ar!:) och sjalvklart saknar jag er som inte hor av er sa mycket med, man kan ju inte vara eperfekt haha :D

och stort tack till Morgan Person for ditt tack kort, och tack till Lena som ligger bakom iden... for ni vet vad man sager, bakom varje framgangsrik man star en utsliten kvinna! :P

Nu ar jag hungrig! och excited for morgondagens ihop besok, det kmr bli epic.

hej fran mig, som lever ett underbart liv, i USA.


Sahar trott blir man av Amerikansk julmat mina damer och herrar!
(Jeff och jag i Minnesota, hos kelly's mamma och latsas pappa)

Frukt-Ost

Nu ar kl 6.25 och jag har varit uppe i en timme. Druckit te, sminkat mig,lyssnat pa snow patrol's "set the fire to the third bar, som ar sjukt bra! Har aven forsokt ta bilder till dagens outfit men de gick inte sa bra haha. Men jag har iaf pa mig en turkos lite storre troja/klinning som ar spracklig i fargen, skitsnygg, svarta leggins, svarta hoga stovlar med guld dragkedja pa kanten och en svart kofa. Haret ar lite lockat!

Fan det ar otroligt hur skon "min" sang har ar. Jatte svart att kliva upp pa morgonen.
Idag har jag prov. yay. amerikansk hisotira, och jag har fan inte pluggat ett dugg. kul liv. far skylla mig sjalv men jag far val gora som ja brukar och "wing it" haha. Langtar emst till efter skola n nu hela dagarna, for da ar de musikal traning och sa roligt folk dar!

♦oooh imorn ska jag, Alina och Kelsie fran min business klass pa IHOP (International House Of Pancakes) till frukost innan skolan! :D Men Alina har Zero hour som borjar6.30 eller natt sant, haha sa vi maste upp rejalt tidigt! Men det kan det ju vara vart om man far mumsiga saftiga amerikanska pannkakor med bacon agg och juice och massa frukt till frukost! En tanke foresten, borde man inte ata frukt och ost till frukost? Pamandag ska jag gora det bara for att den riktiga kanslan ska infinna sig!

nu maste jag kila !

"Everybody knows the monkey.... No?"

Nej, Kokken, jag har inte glomt dig, ber om ursakt! Och Munter, ar det Elin munter? Jag blir så glad när jag fått en ny kommentator! ;)
Nu till business. YAAAAAAY jag är med i skolpjäsen! hallihallå en skola med sjukt många personer, vissa säger 2100 och vissa säger 4000 så jag vet inte haha. Men iaf ska jag spela Mrs. Delacroix, inte den rolen ajg var ute efter men jag är glad ändå. När jag vet mer kommer jag med mer information!
Förövrigt nyss hemkommen från gymmet... Gilla knapp. (facebookskada?) Före det var jag oc hsola solarium, Tagga för springbreak 2010!
Sen har jag en cool nyhet (verkar som om jag har en ny varje inlägg, men det är ju bara bra!), den kommer förmodligen inte leda till något men ändÅ!
Okej, bakgrundsinformation: Dom flesta har säkert sett filmen No country for old men? Och Burned after reading? Iaf så är det "the coen brothers" som varit directors for dom filmerna, och dom är kända i filmvärlden.
Iaf så har jag skickat in en audition video till en film dom ska göra! Okej, let's be honest, dom söker nationwide, alltså över hela freaking usa, och jag har inte direkt så mycket erfarenhet att komma med. Men det är ändå freaking cool att jag har auditioned för dom!! Film bolaget tror jag är Paramount. Så coola grejer!
Sen ska jag kanske börja komma till skolan tidigare och göra lite skålar på pottery hjulet, om jag kan fixa skjuts. Så kul! :)
Har fått tillbaka "mitt" rum så det är bra. Men det är lite problem här hemma med min värdmor som är en speciell person, men jag har inte tid och ork just nu att göra nyheterna rättvisa. Men ni ska inte bli oroliga, det finns faktiskt INGET som jag inte klarar! Det har jag fattat nu. Och, man blir starkare av allt.
Läste ut min bok "Changing Heart" idag, om death penalty. fy fan vilken bra bok säger jag. Så nu läser jag en lättare bok av marian Keyes, "Lucy Sullivan is getting married". Kan varmt rekommendera hennes böcker, har snart läst alla!
Sen vill jag säga att när jag skriver så lämnar jag mellanrum mellan raderna, mellan olika ämnen och sånt för det ska bli lättare att läsa för er, men när jag publicerar det så försvinner det och jag vet inte hur jag ska göra! Tips någon vänlig själ därute?
Och idag fick jag virus på min dator för andra gången men jag fixade bort det! Man lär sig att fixa saker när man måste!
Jag vet inte, det är liksom dåliga saker, men det är så många bra saker, och jag på nått sätt bara känner mig så otroligt stark och energisk och framåt att det känns som att det dåliga kan ta sig i röven! Pardon my french, som man säger här haha.
Och föresten, hahah en kul grej idag, eller nu när jag tänker efter två kula grejer. (och jag skiter fullständigt att min svenska kan jämföras med en 10 åring nuförtin, det är smällar man får ta när engelskan förbättras:P)
Först på choir, så hade vi "how's your life?" och när det var min tur så sa jag WEIRD haha och alla skratta, för det är ju verkligen weird. men sen berättade jag om hur det är konstigt när alla hejar och jag vet inte vilka dom är, eller ja, så här sa jag "you know the expression 'everybody knows the monkey but the money knows no one'?" ÖKENBOLL. then, NOOOO! så jag menar, är det ett svensk uttryck? Min lärare skrev ner det iaf oc hskulle ha det som sitt facebook status hahahha:P
Sen i contemporary Lit pratade vi om avatar och min lärare klagade på att händelseförloppet var lika som allt och att det är lika som när det var krig i vietnam, i afganistan och i irak, usa bara kommmer och tar öve roch bestämmer och bombar och bla bla bla. och jag sa "maybe it's a message that u should stop doing that over and over again then?" haha. ibland glömmer jag bort att vara ödmjuk (oftast inte).
Då säger Austin längst bak i klassrummet "And Sweden is next" hahahahha
Nu är jag väldans trött och har en lång dag imorrn. Förmodligen kommer jag inte åka tidigt imorrn för har inte pratat om skjuts, men ändå blir det skola 7.40 till 2.30, sen musikal till tidigast 4, sen gymmet för 1,5 timme, sen komma hem och plugga och fixa mitt rum! Fick en affish av Jenna i julklapp, av min fantasi pojkvän Edward Cullen, som ska upp på väggen bredvid min säng! Där har vi nån som aldrig sviker ;)
Fan jag skulle säga nått mer. aha! jag har laddat upp julbilder så adda mig på facebook om du vill se!
Emelie Arboren!
och ganska precis halva tiden nu! varit här i 5 månader, åker till Sverige om 5 månader!
Nu ska tänderna borstas, pyamasen tas på, och sängen krypas ner i! Och suddenly låter det så himla mysigt:)
Saknar er och framför allt ni underbara trogna vänner som skriver massa och ofta med mig! Jag är så excited för sommarn och ha galet kul med er!
Figuren som förhoppningsvis förbättras nu när jag nöter gymmet varje dag!
Men är jag inte snygg ändå på den här bilden? ;) För dyr var klänningen! :| :P
HEEEEEEEEEJ

Shut your eyes and make this go on forever

Är det bara mamma, pappa, Lena och Kalle som läser min blogg? Ni får ju börja kommentera lite vafan ;)
Funderar på om jag ska börja lägga upp dagens outfit och sånt för jag har så cool stil nu förtin! Haha men faktiskt så får jag ungefär 20 kommentarer varjedag i skolan om vad jag har på mig, och lika så säger folk hela tiden bara randomly omg u have so cool eyes! eller, omg ur sooo pretty, så ingen jantelag här inte! VÄldigt bra för självförtroendet detta :P
Nu är klockan tjugo i tio på en söndag morgon här i staterna och jag har varit vaken sen 7. Vet inte varför, men an bero på att denna helgen har varit extremt lugn för mig och jag har fått mycket vila haha. Längtar tills jeff vaknar så jag kanske kan få skjuts till gymmet ;)
Sitter och kollar lite smått på prom dresses på internet, omg det finns så många fina!
Önskar jag hade alla nya bilder på min dator men icke så det blir nog ingen bild idag.
Kändes som jag hade nått att berätta men det är fan tomt. Jaja.
Åh just ja!
Igår pratade jag med Micaela jätte länge och det kändes så himla himla bra att prata med dig gummsan! Saknar micaela som fan! Och många andra! Det blir liksom att man ser vilka som fortsätter höra av sig till mig och man ser vilka man saknar mest! Jag blir så himla excited över att komma hem i sommar!
Så i detta inlägg blev det micaela jag hedrade hihi, men det betyder inte att jag inte saknar dig!
Micaela skickade massa gamla bilder på oss i går, oj oj oj vad söt man var när man var liten............... ;)
Och bara så alla vet har micaela årets coolaste hår!
pusshej

I'm miles from where u are..

Im lying down on the cold ground
I pray that something picks me up
And lay me down in you
Warm arms

Saaaa bra lat! Set the fire at the third bar, med snow patrol. Den ar pa trailern  til filmen "Dear John" som snart har premiar, laste boken och var inte sa jatte imponerad, trots att det ar nicholas sparks, samma forfattare som till the notebook, men men. Jag tror filmen kmr bli grym!

Och jag kan ju kanna mig in i laten ;)

Klev upp nio i morse, drack en kopp te och stack till gymmet och tranade i en och en halv timme. Idag har jag massa saker jag kanner for tt gora, som behopver goras, fa se om de blir av! Och maste stada rummet,  tvatta, sola solarium,, kopa lite grejer.. hatar att inte kunna ta mig sjalv nanstans.
Mumsar pa  lite tomater, lskar verkligen korsbars tomater! Godis! haha

Idag forsokte jag verkligen pusha mig sjalv pa gymmet, jag vill att det ska grora ont  imorrn haha! Har varit 6 ggr den har veckan, var inte igar.

Jag har det bra har! Och jag ar sa hiiiiimla excited for mexico pa spring break! 75 dagar kvar!  yaaay


Opening gifts at Christmas Morning :D


When you can't go any further...

...That's when you push your self one step longer!
Så efter skolan idag var jag som sagt på gymmet, och sen kom Jenna hem och vi skulle åka och sola (måste ju börja förbereda för spring break i mexico!!!) så då blev det även gymmet igen efter solningen! Underbart jobbigt!
Borde isa nacken nu men jag orkar fan inte resa mig upp från soffan. Och är väldigt nervös inför morgondagens audition. Eller inte direkt nervös nervös, men mer för att jag inte kan förbereda mig, jag har inget manus att läsa och jag har ingen aning om hon har nån speciell roll i åtanke.
Dagens mat: (kanske en bra grej att skriva här, så ni får se vad man äter här?) Varmkorv och tator tots (potatis grejer) och gurka, men grejen är att bli inte missvisad nu. Dom är grym på mat vanligtvis men idag var det inte så speciellt.
Och jag har ju mina kanel gifflar att mumsa på som mamma skickat hehe ;)
läser en underbar bok! alltså, den är inte mysig, men den är så bra! Change of Heart av Jodi Picoult. Hon är en enastående författare som skriver om samhälsproblem, ni har säkert hört om my sister's keeper? Den jag läser nu är om death penalty, kommer inte ihåg ordet på svenska, men alltså, döda nån för hans brott.
OOOh som sagt, böcker på engelska kick svenska böckers ass!
Och fan vad ont jag har i huvudet haha.
Har ju en pottery class i skolan och det är väldigt kul, har börjat på ett hjul nu och gör skålar, och jag var klar emd en idag före alla andra höhö. Och Ms B "You will all be done with one bowl tomorrow.. Emelie's done today!" haha det är väldigt roligt med pottery.
Jag älskar mitt liv.
och bara för att jag känner för det,
you know u love me,
xoxo
Emelie

Call Back jkkjjklljk

OMG (som kanns vara ett frequently used word i den har blogged men men) jag ar sa himla glad! Skyndade mig imorsre (fragade Ms. B om jag kunde use the restroom) till teater rummet och laste pa call back listan.. och gissa vems namn jag hittade dar om inte mitt eget? ;) Otroligt stolt! Sa imorrn har jag en ny audition och jag hoppas verkligen att jag kommer meeeed!!!

Just nu sitter jag i traningklader och en mysig michigan state hoodie hemkommen fran the Y, gymmet. Kanns sa himla bra! Har faktiskt gymmat alla dagar den har veckan>) Och vad mumsar jgag pa om inte morotter;) ?

Foresten, mamma ville att jag skulle skriva om vardagliga saker ocksa. hm. ska bara hamta en till morot forst. Mmm nu har jag en till morot. Och nu precis kom Jeff med ett kuvert fran min kara Lena, min fore detta pojkvan's mamma, som jag raknar till familj. Det var en skyddsangel! Tack sa mycket lena!! :)

okej vardagliga saker. Vi ater middag framfor tv'n med sana dar ihopfallbara bord ni kansk sett pa rtv..men gud inte vet jag. lat mig tanka! haha

men sitter vid huvuddatorn sa kan nog fiska fram nan ny bild ;)


decorating the christmas tree, which turned out to be the best christmas tree ever! :)

jdkljdsadljdsakljs    hej

Dead Man walking

Vill börja med att säga att det är så himla kul att läsa kommentarer! Så tack mamma, pappa, Lena och Kokken! Haha, så ni andra hemifrån som läser, det är jätte kul att få en kommentar även om det bara är ett hej, jag läste! ;P
Okej så just nu känns allt så bra att jag måste lägga upp ett inlägg. I fredags var jag på auditions för MTV och har väl inte direkt för stora förhoppningar men känner mig nöjd med att jag gjorde det iaf! Så här gick det till: När jag kom in så var det två tjejer från mtv, med en film kamera. Jag ahde besvarat ett fråge formulär som jag gav, och sen så hade hon en intervju som filmades. Tror jag gjorde ganska bra, och även om jag inte kommer med, för dom åkte till flera stora skolor i området, så är jag glad för jag fick ju en erfarenhet av att bli intervjuad på engelska! Sen filmade hon en "full body shot" och då kände jag mig riktigt läjlig, för jag visste liksom inte hur jag skullese ut. Ni vet, när nån tar en bild så ler man ju såklart, men när man blir filmad upp och ner, ja det var helt enkelt en ny grej för mig haha.
Och idag hade vi auditions för årets spring play "Dead Man Walking", en otroligt bra film med Sean Penn och Susan Sarandan eller hur hennes namn stavas. Ni måste verkligen se den! Iaf så är det två huvudroller och den kvinnliga huvudrollen är en nunna. Idag fick vi "coldread" en monolog som hon har, och det är som ni säkert förstår svårt att provspela på engelska oförberedd men jag känner att jag gjorde helt okej ifrån mig. Senast torsdag ska vi få veta vilka som been called back. Om jag blir det är det mer auditions innan man får veta vilka som blivit cast. Jag vill ooootroligt gärna spela Sister Helen, huvudrollen, men jag menar, det är sjuukt otroligt. Men huvudsaken är att jag har försökt!
Middagen idag blev en sallad, och imorrn ska jag på gymmet med Korey efter musical rehersals.
Kort och gott: Life's good!
Och jag hoppas att allt är bra med er där hemma!
Kram från mig med en ispåse på nacken, precis som de ska va;)
I don't even remember what had happened there, but I mean, it's kinda always how
it ends up for me... Icebag should be my new nic;)

BAAAM! What was that? Oh it was just my head guys.....

Först i fredags var jag och Rachel och såg Avatar. Jag menar SJUUK. Jag är en riktig "movie nut" som Zack kallede mig, och älskar att se filmer. men den här filmen tog verkligen priset, i 3d! Den är helt underbar så du måste se den och våga inte se den utan 3d för då går du verkligen miste om nått!
När vi var på väg in till filmen stoppade biljettkillen oss, för vi hade "mickey D" glass (iställer för donken som vi säger, säger man Mickey D här haha) och fick inte ta med det in. Så jag häll på å skämta med han, och när vi gick ut för att köpa popcorn men jag glömt min biljett inne i salongen, skulle jag fråga han om det gick bra, om han kunde komma ihåg mig, men han avbröt mig och sa "yeaah I remeber U guys!".
Sen efter filmen (när jag var typ knäsvag för den var så bra) såg jag att en annan salong var öppen och det började precis en film där, så vi smög in där och tittade en stund tills våran skjuts kom.
Sen igår Följde jag med Jordan, Victorian och Pietro (Victoria är från Norge och Pietro är Jordans utbytis från Italien) till Bittersweet, ett skidställe borta vid Kalamazoo. Hade verkligen en underbar dag på brädan! Dock är backarna här verkligen inte mycket att skryta med jämför med sverige, det är mer att man hoppar och trixar här så jag jette börja med det igen känns de som.  Lite rädd bara haha för jag gör alltid illa mig:P .
När vi skulle åka upp i liften så kändes det så konstig med brädan, och jag tänke "men gud, sååå länge sen var det ju inte att det ska vara såhär svårt" och när vi kom upp i backen och jag skulle åka ner insåg jag det: Jeff hade satt på bindingarna åt fel håll! Så jag stog med fel fot fram hahaha, för jag är indie, medan dom flesta är goofy, med vänster fot fram. Så jag fick liksom åka baklänges hahahaha men sen därnere fick jag hjälp av en kille så jag kunde åka normalt igen:D
Lite senare slog min klassiska otur till igen. Jag hade ju redan ont i huvudet och nacken sedan olyckan, men när ja åker av sittliften så stannar jag upp, för jag trodde liften gick åt andra hållet. Men PANG säger det, jag flyger fram och Jordan och Victoria goes "Heey what was that sound!?" Och jag ligger där, "it was just my head guys. hahaha" Så jag fick alltså liften i huvet när den svängde runt. Kinda funny haha.
Åkte mest med Pietro, för han är skidåkare men har bytt nu så jag höll på att lära honom och vi hade så himla kul. OMG jag älskar italienska killar han är så himla rolig! och lärde mig allt om pasta tomatsås och vin haha. Han saknar den italienska vinet mest från italien. han är 17. där bäörjar man typ 12.
Vid tio på kvällen åkte vi hem och jag somna i soffan haha. Sen idag var vi och bowla, jag vann! med 119, för först sög jag, sen börja jag komma igång och på slutet hade jag tre strikes i rad:) Sen drog vi på subway, omg älskar subway. och btw, igår åt vi på taco bell som är det bästa som finns näst efter mac 'n' cheese. gud vad jag kommer sakna amerika.................... :'(
Nu har jag varit på affärn (som är stort som ett freakin IKEA och köpt nyttighets grejer och jag köpte även annanas. Nu borde jag verkligen börja plugga till mitt pissiga amerikansk historia test imorrn. hatar läraren så känner inte motivationen.
Till veckan har vi try outs för spring play imorrn, Dead man walking, som är en otroligt bra teater och film. är väldigt nervös, för det är cold read, vilket betyder att du inte kan förbereda dig, och det gör det så mycket svårare för mig med engelskan och ord jag inte förstår eller ver hur man ska uttala. jaja klart jag kör hårt ändå.
Sen är det också musikal rehersal varje dag, och jag ska gå på gymmet med Korey, som spelar fotboll.
Imorrn har jag även möte med kiropraktorn, och efter det massage. Och ska nog få tillbaka "mitt" rum imorrn yaaay!
All in all, allt är bra, och jag saknar er inte alls! hihi jk. Men jag längtar tills jag får komma hem, och jag gruvar mig för att åka här ifrån.
peace.
don't we all love a good summer day out on the lake?

It's not the fall that hurts, it's when you hit the ground

Car crash!
Dagen började bra med att jag skulle hålla i jennas kaffemugg i bilen på väg till skolan. När vi kommer till macken för att tanka bilen ställer jag upp den på ja vad det nu heter, framför passagerar sätet, för att stoppa i min lunch påse i ryggsäcken. När Jenna gasar iväg har jag glömt att hålla i kaffemuggen igen så den ramlar omkul och stänker ner hela mig. Vi är redan sena, så Jenna är på riktigt topp humör när vi måste åka hem så jag kan byta om (var bara några minuter men men) jag skyndar mig och kastar på nya kläder (och ja, kaffet var varmt) och springer ut i bilen, där jag måste sätta mig i baksätet eftersom framsätet är nerspillt. Jenna är väldigt sur och jag försöker be om ursäkt men hon är inte så lätt att prata med när hon är sur.
Så vi är båda i andra tankar när vi kommer fram till en isig kurva och Jenna svänger till för hårt -bilen sladdar, svänger, tappar fästet och glider (läs:flyger) över vägen mot stupet på andra sidan. Vi slår in i ett träd på min sida, men lyckligtvis inte ett stort träd, men stort nog för att fånga upp oss innan stupet. Bilen lutar nu ner i stupet ner mot floden (Rouge River). Eftersom jag satt i baksätet (som är litet, hon har en bubbla) slår jag i huvudet i fönstret och nacken knycker såklart till.
konstigt nog så skjutsas jag till skolan och jenna åker hem.. efter första timmen grå ja till skolsyster för jag har så ont i nacken och huvudet, och där tycker dom att jag ska till sjukhuset men istället kommer jenna och hämtar mig och nu är jag hemma.
men tror det är ganska lugnt, jag är van vid nackpain. ska till kiropraktorn imorrn och då kan jag röntga..
det läskigaste är att se hur bilen lutar överkanten och tänka vad som var nära att hända...
ta vara på varje dag.
kram
miss my mummy ! :)

I'll make you some warm milk, honey

Ville bara skriva ett ultra kort inlägg lite snabbt när jag sitter här i sängen (i jennas rum men det kan jag skriva mer om sen) med en kopp varm mjölk som Kelly gjorde till mig för att jag inte kunde sova! ÅÅh! Blir liksom lite tårögd, och känner mig så hemma.
Trots att jag längtar görmycket  efter alla svenska familj släkt och vänner! Men vem sa att det gjorde nått att skaffa extra ;) ?
Kram från mig.
PS, i lördags kväll köpte jag 12 böcker och läst ut två nu. Älskar engelska böcker och vill aldrig läsa nått annat haha. och bokstorerna är d haha vänta nu va fan skrev jag seriöst storerna???!!! affärerna! iaf är de mysigaste ställena som finns!! DS

RSS 2.0