Im such a bad blogger!

OMG im sorry. For not updating what so ever in god knows how long. And the worst part of it is that the reason for this, pretty much is that ive had to much to update on haha. And now the world will never know most of it, due to my temporary memory loss.

oj. gaah! det ar sa konstigt det har med tva sprak. iaf sa har jag mycket att uppdatera om men ingen tid. enda anledningen att jag har tid nu ar att jag ar pa skolan och vantar pa skjuts for av nagon anledning som jag inte vet hade vi ingen traning idag sa jag har gatt runt till olika planer och forsokt hitta laget men men.

Mina try outs gick jatte bra!! i allt utom sprint. som jag var 2 sek efter... yaaa..! och det ar det viktigaste.. sa jag kom inte med i varsity, men dom flesta av mina fotbolls kompisar gjorde det, och nagra got cut, men dom villle jag skulel spela med JV och battra pa snabbheten sa ksnke jag blir pulled up.. hoppas.. men ajg ahr ju nigen tid att springa heller...

musikalen ar slut... CRY. den var epic.

fan vad trottt jag ar. jag somnar i varje lektion, jag vaknar inte av alarmet fast jag amste upp 4 om mornarna och gora laxor..

hela forra veckan var min mage en katastrof, jag hade sa javla ont att fradagesn cast party fick klara sig utan mig, jag klarade helt inte av det :(

alskar dom manniskorna sa himla mycket. igar holl jag tal pa det sista cast partyt (ja jag gillar att halla tal haha) och jag andrade alans tal i hangover.. ska posta det har snart.. borjade med "you guys may not know this.. but i consider myself a bit of a loner" och alex (the lead) borjar gapskratta haha... och sa drog jag wolf pack talet haha.
fan vad kul jag har men jag onskar som jag sa till mamam nar jag var liten, att det var minst dubbelt sa manga dagar i veckan..

tror oxa jag gatt upp i vikt tack vare matrummet pa musikalen, cheese and crackers ftw! haha

mexico pa onsdag! en skoldag kvar!!

KAN NI FATTA ATT JAG SKA AKA TILL MEXICO!!!!!??? MED PENGAR JAG JOBBAT IHOP??!?!!!
MED ALLA COOLA SENIORS OCH AMAZING PEOPLE!!

also, miss peyton wells som ar en av mina absoluta favoriter sen typ tva veckor, folk tror att vi ar varandra nar vi gar pa skolan, en av henens kompisar jag aldrig sett for komm och kramade mig for hon trodde jag var peyton haha.

iaf, hon ska pa samma resort som jag!! jag ar sa otroligt excited att jag nastan kissar pa mig.

sen ska jag till chiron och fixa ryggen lite.. och jsutja. sista dan av try outs strackte jag ljumsken.och "the hipflex". sa ice ice cie.

jag vet att jag skriver skandalost daligt nu men inte bryr ni er. :) jag ar sa trott och vill bara aka utomlands. tur att jag ska de pa onsdag!!!!!!!!!!

:)

vad mer. massor. onskar att jag kunde komma ihag alla smasaker.
just ja jag got in trouble yesterday hahahaha for going down in tunnels under the school with some girls..
och min rost har blivt sa mycket battre!

och jag ar trott. och min nacke gor sa ont. for jag sov pa golvet (mattor har, nivet, heltackande mattor, sa alla sover pa golvet pa sleepovers) hos Brett (varldens snyggaste...)  med massa folk fran musikalen efter cast partyt.. peyton och jag delade min kudde haha. seen morgonen efter drog jag och Emily (varfor dras jag till emilior jamt?:P) till subway muuuumssss och sen tanning.. meeehico u know.

jag var pa michigans storsta mall (shoping center) i lordags, by my self. coolt. jag gick inte vilse yaay!:) alskar amaerican eagle.. till min stora skrack visade det sug dock att dom itne hade forever 21. jag ville hoppa. men dom har pac sun som har massa markesklader sa jag kopte en fantastisk roxy bikini som jag ska visaahr nar jag lever igen! den ar svart och guld och fargig med typ fjadrar.

vet att folk inte gillar att lasa langa grejer sa ska sluta.

men om DU INTE laste hela dor du for det tog lang tid att skriva. hej

Epic Try-Out Information!

Okay, sa vi har bara haft en dag av tryouts sa det ar inga nyheter om jag kom med eller inte.. Men jag ar sa himla glad over en sak..
Igar sprang vi forst 3.1 miles vilet ar 4.99 (haha viktigt) km. Sist jag sprang 3 miles for nagra veckor sen sprang jag pa dryga 29 minuter, sa jag var inte sa positiv. Sen ha rjag varit och sprungit och tranat, och igar sprang jag  pa 22.20! :D Bland dom basta!
Resten av coindition och snabbhets, och jongleringen gick ocksa bra. jag var itne abst men inte dalig  helr, lag ratt bra i toppen forutom pa sprint hoho. altlsa jag var itne dalig, men alla lag ytyp pa likaoch jag lag pa typ en halv till en sekund efter. (det var dom som var samre an mig med!)

En annan femma ar efterat men nu maste jag gora klart mina laxor som ja ginte orkade gora igar halv tolv pa kvallen. ska bla halla tal idag!

ha en fantastisk dag alli hopa!

oj hur engelsk har man blivit nar  man sarskriver allihopa hahahha

I never saw it coming, but there it was

Hej! Nu är klockan tjugo i tio söndag kväll! Jag sitter och taggar för denna vecka, haha.
Har haft en lugn helg efter en underbar vecka, men mycket musikal träning och masa roliga grejer.
Idag körde vi igenom hela showen med ljus och costumes och vissa peruker och det kommer bli så grymt! och jag älskar en klänning jag har, den är för en bröllops scen som jag dansar vals i. Den är mörkgrön och såå fin, kmr nog ha nått kort att visa!
Tillveckan kommer jag dö, och dör jag inte blir jag imponerad! Varje dag börjar jag skolan 7.40. Skolan slutar 2.30 och efter det kommer jag ha try-outs för fotboll! Jag går ju på en jätte stor skola så deras lag är alltdi jätte bra.. Önskar nästan jag hamnat på en liten skola med större chans att komma med.. lol. Men det har varit försäsongskonditionsträningar (coolt ord yes) som jag itne kunnat vara med på, för det har krockat med musikalen.. Så ja. Iaf, imorrn springer vi tre miles på tid, först, vilket är typ 5 km. Och jag springer inte det så snabbt, alls, men vafan. Sen testar dom hur bra vi är på att jonglera, men jag är en sån där cool tjej som använder knäna.. Men här är de fötter som gäller, och jag kommer suga! :D Morgondagens träning slutar 6.30.. men guess what? Musikal rehersals börjar 6! och vi får itne vara en minut sena nu mera.. så det blir intressant men jag löser det på nått sätt. Skulle ju gärna duscha å. Äta är det inte fråga om:)
Musikalen slutar 9.30-10,,, sen hem och göra läxor. Och gissa vad jag just insåg? Jag skahålla tal på tisdag!! För jag har en ny klass, Speech.. och jag hade all tid i världen att förbereda det talet igår. men eftersom jag är mig själv så har jag inget fungerande minne. Det är nog min sämsta egenskap. No Memory.
Och nu vill jag nästan bara sova eftersom jag inte kommer få mycket sömn den här veckan..
Annars kmr tryoutsen sluta 5.30 tror jag varje dag så jag kmr hinna vara med på hela och duscha lite snabbt.
Och jag är så excited för efter varje show har vi cast parties!!:D går ut och äter dom flesta gångerna, en gång ska vi hem till Bretts hus och tydligen är det sleep over med. Han är typ den vackraste människan jag någonsin sett, men nog om det.
Jag ska nog ta och mysa ner mig med en gammal film (stor chans att det blir Pride & Prejudice med vår älskade Mr.Darcy!!) och somna och drömma ljuva drömmar:)
Igår var jag ledsen för saker jag inte kan göra nått åt nu, vilket i efterhand känns väldigt onödigt. Så nu försöker jag va positiv och tänka att Lev i nuet, och resten kanske löser sig i sommar, om man har tur. Annars, en gammal favorit, what doesn't kill u makes u stronger..

Jag ser i alla fall fram emot -nu tänkte jag säga den här veckan, men istället kom resten av mitt liv upp i huvet, haha- resten av mitt liv
haha såå cheesie.
Thats me in a box!
Bjuder kvällen till ära på lite bilder från mitt överasknings hejdå party som underbara Kalle och underbara Vänner annordnade!!
Thea och Julia
EmmaPemma
Anna och Linnea
Elisa Matilda och Elin
Ja vet inte riktigt... :P
E2
Julia, jag och Björn
Mattsson!
Linkan :P
Danne, Stimpa och Jumpa!
Tilda är törstig!
Karl Morgan Persson i finskjortan
Elisa och Linnea Mohlen
Blev så glad över att ha så fina vänner!
Ser verkligen fram emot att träffa er igen till sommarn! :)
Nu ska jag tagga mer (sova)
Hej

I've got a feeling..

Halli halla (tanker pa Linnea nar jag skriver det)
tankte verkligen satta mig enr och blogga nu men sen insag jag att det ar sa snuskigt fint vader, 58 grader (30 ar noll gradigt) och lite soligt, sa jag ska nog ta min hemningway biografi och en skal flingor och mjolk och satta mig pa the deck och njuta av livet!

For ja, iv ar lediga idag, sa dagen har varit endast chill.. och  tanning:) aterkommer om jag lever!


19 ar!

I nitton ar har jag levat i dag, och bra ar har det varit! Just nu ar kl inte ens elva pa morgonen och jag har inte hunnit emd sa mycket an. Sitter i springkladerna nu och vantar pa att springlusten ska infinna sig.. for det ar gor fint vader tue! :) sa ska springa och sen ata frukost och sen har jag rehersals for musikalen PA SCEN hela dan till fyra, ska bli valdigt kul!:) sen vet jag inte riktigt men antt kul blir de iallafall :) Nu borjar det faktiskt bli lite myror i baken har sa det ska noig inte bli sa svart att ta sig ut for en runda!:) har itne sprungit sen sondags :( men har kommit hem sent varje da goch da har de varit morkts och jag har varit trott och haft plugg poch ja, det har itne funnits na extra energi, bad emelie. 

igar sag jag en space shuttel! ett rymdskepp eller na som cirkulerar runt jorden, man kunde se den har i fem minuter pa himlen oigar det var skit coolt!! 


me and "poppi" pa jul, jag lussade for dom:) 

Exam week!

Massa plugg nu, rehersals varje dag (sa javla kul dock:)) sa har ingen ork att blogga. plus att os ar slut och kanner mig nere haha! men hey, vi har lediga mandag och tisdag yay! och jag fyller 19 are pa lordag.. nar hande dom aren?? Kanner mig som tolv. yaya.

nu ska jag dricka mitt te och lasa min bok innan skolan. foresten sa har det varit jattefint vader de senaste dagarna, snon smalter, solen skiner och bokstavligt talat faglarna kvittrar, aven om det later lite som en klishe haha. Kan aven informera er om att vi holl en business presentation som vi jobbat med under hela terminen och jag har slappat som ett as, mest jobbat med artistiska grejer, storyboard, logo , slogan och dom svara skrivgrejerna har alina och kelsey gjort.. och forberedde mig inte ett dugg pa att presentera vilket jag ivlle gora,, men fick ett a iaf och det gick stra-stra-stralande! :) iochforsig sa hakade jag upp mig ppa ordet simultaneously som ar ett knepigt ord, speciellt med massa viktigt folk frnan diverse business colleges som sitter och antecknar, men det ar smallar man far ta!

Ha en riktigt bra dag! Det ska jag ha! :)


favorit i repris.. sa har mar jag mest hela tiden ! :)

Forutom igar forstas under forsta lektionen nar jag  bad anyone to please kill me. slowly. haha, morgontrott far man va!


Meet me on the equinox

Jag lever... ruggigt nere dock sen sverige åkte ur os...(hockey).. orkar inte blogga lol.. tar mig i kragen snart!
det värsta är att den här veckan har bjudit på massa roliga saker som ja vill blogg aom men ju mer ja väntar desto mer glömmer jag. suck. dagens i-lands problem direkt från USA. som föresten fick silver i hockey mot canada.. huvudsaken att Slovakia inte fick brons.. bomba.

RSS 2.0